SEJADAH VALLEY

Modern Design Sejadah

Sejadah Valley menyediakan sejadah berkonsepkan Modern Contemporary kepada anda. Sejadah ini amat sesuai untuk dijadikan sebagai | Sejadah Harian | Sejadah Hadiah | Sejadah Hantaran | Sejadah Travel | untuk anda semua.

w w w . s e j a d a h v a l l e y . c o m

Minimalist Design
Modern Sejadah

Simple casual contemporary Sejadah.

Flora Design
Modern Sejadah

Elegant modern floral Sejadah.

Or

Combo

Combination of two sejadah.

Modern Sejadah

Combo

Live Chat

Direct Buy

Untuk pembelian secara terus melaui online bank transfer, boleh hubungi Puan Ira melalui aplikasi WhatsApp ke nombor +6011 2058 0854 atau klik butang di bawah.

Dapatkan discount istimewa dengan pembelian lebih dari 20 helai sejadah.
globe free img
Muslim Product

Penghasilan dan pengurusan produk adalah 100% dari keluaran muslim.

quality free img
Best Quality

Sejadah ini dihasilkan dari bahan premium yang terpilih, sungguh berkualiti dari setiap aspek.

tag free img
Best Offers

Harga yang ditawarkan adalah yang terbaik jika dibandingkan dengan kualiti produk yang disediakan.

lock free img
Secure Payments

Transaksi / bayaran atas talian menggunakan Online Banking yang terjamin.

Sejadah Modern Minimalist & Froral

Gaya Sejadah pilihan muslim modern masakini. Diperbuat dari material yang berkualiti tinggi. Sesuai untuk dibawa ke Masjid dan juga mudah untuk dibawa Travel kerana ianya ringan dan menjimatkan ruang di dalam luggage anda.

Customer Reviews

"Hii, parcel received with good condition! 😍😍😍 wrapped so nicely, sejadah sangat cantik saya sukaaa."
Pn Suaidah
Puan Su'aidah Mohamed
Kuala Lumpur​
"Assalamualaikum, sejadah tu kawan saya dah dapat dah. Dia suka sangat sangat. Alhamdulillah. Thank you so much yaa for your friendly service and item pun berkualiti."​
Qamarienna
Puan Qamarienna
Kedah
"Alhamdulillah suka.. luas sejadahnya 😘 warna pun soft macam dalam gambar jugak."
Zarina
Zarina Zaimi
Damansara Damai
"Terima kasih banyak-banyak for the service. Layanan yang terbaik."​
Afreena Afiqah
Puan Afreena Afiqah
Kelana Jaya
"Alhamdulillah Cantik Sangat And Selesa Sangat."
Nurul Asmida
Puan Nurul Asmida
Kuantan
"Sama mcm dlm gambar dan tak nipis."​
Nina Yusof
Puan Nina Yusof
Kota Kinabalu
“Memang lawa sangat 😍😍 saya bagi gift untuk ibu saya then ibu kata cantik sangat.”
Adriana Sofya
Adriana Sofya
Bandar Baru Bangi
“Alhamdulillah Sejadah dah smapi, semuanya ok. Service cepat, saya suka. Kebanyakan saya bagi hadiah semua kata cantik dan best, boleh bawa jalan-jalan Travel.”
Sabrina Abdrahman
Sabrina Abd Rahman
Kuala Lumpur
“Cantik sangat, saya baru balik kerja terus bukak parcel. Happy! Thank you. Therapy lepas 14 jam kerja.”
Mimi Zainol
Mimi Zainol
Bandar Tun Razak
error: Content is protected !!